5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ!!


Το ξέρω ακούτε τον Καμμένο και μερικοί γελάτε...όπως γελάγαμε όταν έλεγε πρν 10 χρόνια για Τζοχατζόπουλο, για Μαντέλη , για μίζες , για τα υποβρύχια, για την SIEMENS, για τα CDS.

Τώρα δεν γελάμε όμως γιατί αποδείχθηκε ότι είναι αλήθειες που δεν τις βλέπαμε.Και δεν το γράφω αυτό για να τον ψηφίσετε. Τά έλεγε και ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης το 1995 και ο Βασίλης Λεβέντης το 1999 και όλοι τον χλευάζαμε.

Ελπίζω να γελάμε σε λίγους μήνες με όσα μας λέει σήμερα ο Καμμένος  γιατί αν βγεί πάλι αληθινός τότε τι θα πούμε? ότι δεν ξέραμε, δεν καταλάβαμε, δεν πιστέψαμε, ότι ήταν λαικιστής, ότι είναι υπερβολικός? Και όλα όσα μας λένε διάφοροι αλλά τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. μας κρύβουν.

Ποιούς θα πιστέψουμε τελικά, όσους μας κυβέρνησαν και τους έχουμε δώσει αρκετές ευκαιρίες και μας έχουν πείσει ότι μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν , ενώ δεν το έχουν κάνει δεκαετίες τώρα!!!!!!

Η μήπως αυτούς που έχουν αλλάξει 5 φορές απόψεις και πρόγραμμα μέσα σε ένα μήνα?? Που πήγαιναν υπερασπιστές στους κουκουλοφόρους και στις τρομοκρατικές οργανώσεις?? Που πιστεύουν ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν GAY? Που για πρόγραμμα τους κυβερνητικό έχουν αντιγραμένο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ του 1981!!!

Μήπως θα ήταν καλύτερα να πιστέψουμε αυτούς που θεωρούν ότι η Θράκη είναι Τούρκικη μειονότητα και στην Σμύρνη δεν έγινε σφαγή αλλά συνωστισμός στο λιμάνι!!!

Καλύτερα θα ήταν να πιστέψουμε τους εκφραστές της σαπίλας και της υποβάθμισης των αξιών που τόσο καιρό όλοι μας αναγνωρίζουμε. Ίσως να είμαστε έτοιμοι να ξαναψηφίσουμε αυτούς που μας έφεραν εδώ που είμαστε και που μας οδήγησαν στην απόλυτη εξαθλίωση και την καταστροφή μόνο και μόνο γιατί φοβόμαστε ότι θα πτωχεύσουμε.!!!

Αυτά τα διλλήματα που μας βάζουν μπορούν να τα πιστέψουν όσοι νομίζουν ότι ακόμα δεν έχει γίνει πτώχευση.
Όσοι έχουν ακόμα δουλειά και παίρνουν - έστω και μειωμένο κατά 40% -μισθό.
 Όσοι μπορούν να πάρουν φάρμακα και να μην τα πληρώσουν, όσοι ήταν τυχεροί και δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν πρόβλημα υγείας και νοσοκομεία!!
 Όσοι δεν αναγκάστηκαν - και είναι χιλιάδες πλέον- να κλείσουν τις επιχειρήσει τους που έστησαν με αίμα.
Ειδικότερα όσοι έχουν κρύψει στο σπίτι η έχουν βγάλει στο εξωτερικό τα ευρώ τους και θα βγούν κερδισμένοι αν επιστρέψουμε στην δραχμή!!

Όλοι οι υπόλοιποι  έλληνες έχουν νιώσει στο πετσί τους την καταστροφή και έχουν φύγει ήδη από το ευρώ αφού δεν έχουν τίποτα στην τσέπη τους!!

Ας ψηφίσει ο καθένας ότι θέλει την Κυριακή ... αλλά να είναι σωστά ενημερωμένος και μακριά από τα διάφορα διλλήματα... !!! Σίγουρα ο θυμός και η εξαθλίωση δεν είναι καλοί σύμμαχοι...άλλο τόσο όμως δεν είναι και η παραπληροφόρηση , ο εκφοβισμός και το αγαπημένο χόμπυ των πολιτικών μας...ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

Σταθμίστε όλα τα δεδομένα με βάση την δική σας κατάσταση και τολμήστε να ξεπεράσετε τους φόβους....επιλέξτε αυτούς που θα σας βλάψουν λιγότερο και θα σας προστατέψουν περισσότερο !!!

Καλό Βόλι !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr