Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ!!!


Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας έκπληκτος που είχε στο ακροατήριο από κάτω πολύ κόσμο. Βέβαια δεν του είπε κανένας ότι αυτή ήταν μια συγκέντρωση από αμετανόητους πασόκους από όλη την Πελοπόννησο !!! Για του λόγου το αληθές να σας πώ ότι ήταν παρόντες όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές από τους όλους τους Νομούς.!!
Θα ήταν 400 μπορεί και 500 άτομα και παραξενεύτηκε ο Βαγγέλης ο σωτήρας μας.
Ανάμεσα στο πλήθος των πασόκων πρώτος από όλους ο Πέτρος Τατούλης, αμέσως μετά ο Γιάννης Σμυρνιώτης ( με τον θεσμό) και πολλά στελέχη του κινήματος στην Αρκαδία.

Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το παράξενο. Μαθαίνω όμως ότι ανάμεσα σε αυτούς που χειροκροτούσαν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ήταν και εργαζόμενοι από την Τρίπολη και την Μεγαλόπολη, φορείς και μέλη  συλλόγων και πολίτες οι οποίοι μέχρι χθές έβριζαν με τα χειρότερα λόγια όσους μας έφτασαν μέχρι εδώ και έχουν κόψει τους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου.



Άραγε τι άλλαξε και το βρίσιμο έγινε χειροκρότημα? Δείτε στο παραπάνω βίντεο για παράδειγμα πως τον πάει αγκαλιά στα σκαλοπάτια ο πρόεδρος των τριτέκνων Μεγαλόπολης.!! Είναι ο ίδιος που μέχρι χθές διαμαρτυρόταν έντονα για την πολιτική του!!



Πηγαίντε στο ιστολόγιο των Τριτέκνων να δείτε τι γράφει ο πρόεδρος για την Κυβέρνηση και τους πολιτικούς του Μνημονίου !!

 http://blog.sgttma.gr/

η φωτογραφία είναι από το arcadiaportal

Δεν είναι μόνο αυτό όμως, ανάμεσα στο πλήθος και συνταξιούχοι και μεροκαματιάρηδες..... Χειροκρόταγαν γιατί επιθυμούν να τους κόψει και άλλο το εισόδημα τους ο Βαγγέλης?

Τελικά μερικοί άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι και τραγικοί.... και θα πάνε πάλι σαν κομματικά στρατιωτάκια να ψηφίσουν ακόμα και τώρα που όλα έχουν διαλυθεί στην χώρα.

Θα στείλουν το ένα και μοναδικό μήνυμα .... κόψτε μας και άλλα..   μην ρίχνετε τις τιμές...πάρτε και άλλες μίζες...  είμαστε μαζόχες και μας αρέσει..!!!

Καλά μας κάνουν τελικά και σκέφτομαι.... το έχει ο έλληνας ...θέλει τον νταβατζή του !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr