ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ - ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ!!



Διαβάζουμε στο ARCADIAPORTAL....

Με καίρια παρέμβαση του βουλευτή Αρκαδίας  Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και εκ νέου υποψηφίου με το ΠΑΣΟΚ το θέμα της δημιουργίας  Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων στη Μεγαλόπολη, ένα θέμα που απασχόλησε, αλλά και ταλαιπώρησε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, έχει "παγώσει" οριστικά. 

 Είναι γνωστό ότι κάθε αλλαγή της στάσης του αρμόδιου υπουργείου επί του θέματος  πλημμύριζε τους κατοίκους με αγωνία. Θα κατασκευασθεί ο ΧΔΒΑ, δεν θα κατασκευασθεί, θα ενταχθεί στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης, δεν θα ενταχθεί… Κάθε αλλαγή της στάσης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, ενάλλασε και τα συναισθήματα των κατοίκων της περιοχής. 

Το θέμα όμως σήμερα  μετά την  παρέμβαση του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου τον προηγούμενο Σεπτέμβρη φαίνεται πως έχει "κλείσει". Με δική του πρωτοβουλία και προσωπική παρουσία εκπρόσωποι τοπικών φορέων, όπως του δημάρχου Μεγαλόπολης, Παναγιώτη Μπούρα, της διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε., των αρχηγών της αντιπολίτευσης, Σπύρου Τσιριγώτη και Παναγιώτη Φουσέκη και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, επισκέφθηκαν τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και απέσπασαν τη δέσμευση ότι το θέμα,τουλάχιστον προς το παρών, θα «παγώσει». 



Έρχονται οι εκλογές και μας έχουν πλακώσει όλοι να μας πείσουν ότι θέλουν το καλό μας και ενδιαφέρονται για μας!
Το παραπάνω σχόλιο είναι δικό μου και δεν αφορά μόνο τον κ. Κωνσταντινόπουλο αλλά όλους τους υποψηφίους.

Ο Δημήτρης ο Ρέππας είχε πεί..όσο είμαι εγώ στο Υπουργείο δεν θα γίνει Χ.Δ.Β.Α. στην Μεγαλόπολη!
Και πέρσι το καλοκαίρι ο κολλητός του ο Παπακωνσταντίνου και η Μπιρμπίλη είχαν υπογράψει την απόφαση.

Τώρα ο Οδυσσέας λέει ...εγώ πάγωσα το θέμα και αμέσως μετά σημειώνει...έχει παγώσει προς το παρόν!! Αλήθεια νομίζετε ότι είμαστε τόσο χαζοί? Ρε συ Οδυσσέα έβγαλες ολόκληρη ανακοίνωση για να καταλήξεις ότι έχει παγώσει πρός το παρόν? Αυτό το ξέρουμε 6 μήνες τώρα!! Απλά ήρθες να πείς ότι ο Ρέππας μας έλεγε ψέμματα και εσύ το κατάφερες!

Δεν μας λές τίποτα όμως φίλε Οδυσσέα για τις πωλήσεις των μονάδων τηςς ΔΕΗ ( όπως και πολλοί άλλοι υποψήφιοι) για τις μειώσεις των μισθών και για την ακρίβεια στις τιμές.
Για αυτά πότε θα παλέψετε? Για τα πραγματικά προβλήματα μας πότε θα δώσετε αληθινές απαντήσεις κύριοι υποψήφιοι?

Αφήστε λοιπόν τα ψέμματα τις παπαρολογίες και το δούλεμα που μας ρίχνετε , σας πήραμε χαμπάρι!!

Και θα το νιώσετε την Κυριακή 6 Μαίου το βράδυ κύριοι σωτήρες μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr