Έξι υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία!



Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία. Από τη διαδικασία αυτή, εξαιρείται ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος ως εν ενεργεία βουλευτής, αυτοδίκαια είναι ξανά υποψήφιος.

Για τις άλλες τέσσερις θέσεις του ψηφοδελτίου, κατατέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr, έξι υποψηφιότητες.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει, διότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, είναι ότι υποψηφιότητες κατέθεσαν ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Μαρίνος Τσίρμπας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Παναγιώτης Καρβελάς, ο Κώστας Βλάσσης και ένα ακόμα πρόσωπο – έκπληξη!


Το πρόσωπο – έκπληξη που έθεσε υποψηφιότητα για το βουλευτικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, είναι ο γιατρός, Κωνσταντίνος Αυγερινός.
Πρόκειται για τον πρώην Αντιδήμαρχο Βυτίνας, ενώ προσφάτως είχε θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, στο Δήμο Τρίπολης. Μία θέση που ως γνωστόν δεν καλύφθηκε ποτέ.

 Να σημειωθεί ότι καμία γυναίκα δεν κατέθεσε υποψηφιότητα. Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι όλες οι υποψηφιότητες θα σταλούν στα κεντρικά της ΝΔ, θα αξιολογηθούν και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα.

Από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr