Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του Βαλασόπουλου



 
 
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές τα πολιτικά παρασκήνια γίνονται όλο και πιο έντονα.Πριν από λίγο καιρό διαβάσαμε δημοσιεύματα με τα παράπονα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για διαρροές περί προσωπικής φιλίας με τον πρόεδρο της  Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Αυτή τη φορά το νέο «επεισόδιο» παίζεται στην Αρκαδία καθώς  οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ  είναι αρκετοί και αν εξαιρέσουμε τους σίγουρους Λυκουρέντζο και Κοντοζαμάνη οι τρείς εναπομείνασες θέσεις  δημιουργούν αρκετές ίντριγκες. Μία από αυτές είναι η θέληση της μη συμμετοχής Βαλασόπουλου στο ψηφοδέλτιο επειδή δεν το θέλει όπως διαρρέει  στα τοπικά τμήματα της Νέας Δημοκρατίας … ο Βλάσης ή ο Λυκουρέντζος!

Μία υπόθεση που δείχνει να δυσαρεστεί το Βαλασόπουλο καθώς δείχνει την αφοσίωση του προς τη παράταξη αρκετά χρόνια τώρα χωρίς να έχει δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και το 2009 που έμεινε εκτός την τελευταία ημέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γ.γ της ΝΔ ουδέποτε έχει εκφράσει την αντίθεσή του προς το πρόσωπο του Βαλασόπουλου, ενώ η συμμετοχή του κ.Βλάση στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας δεν έχει οριστικοποιηθεί .

Από το ARCADIAPORTAL

1 σχόλιο:

  1. ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣΤετάρτη, 14 Μαρτίου, 2012

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΚΑΔΙΑΡΧΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΚΑΘΟΣΟΝ Ο ΑΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ .ΚΑΤΑ ΠΑΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑ Η ΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ .ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ .ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ .Κ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕΜΝΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr