ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ?



Για ακόμη μια φορά μέσα στην βαρυχειμωνιά, η Τηλεθέρμανση στην Μεγαλόπολη βγαίνει εκτός λειτουργίας αμέσως μόλις βγαίνει σε βλάβη η μονάδα 3 της ΔΕΗ από την οποία τροφοδοτείται με ατμό.

Η πρόβλεψη και οι κανονικές συνθήκες λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης ορίζουν σαφώς διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να λειτουργεί απρόσκοπτα  ακόμα και με την μονάδα 3 εκτός λειτουργίας.

Εντελώς πρόχειρα και χωρίς να συμβουλευτώ κάποια έγγραφα , θυμάμαι... δοχείο ατμού, καυστήρες πετρελαίου, καύση βιομάζας.
Και μόνο μία από αυτές τις 3 επιλογές που αναφέρω παραπάνω να λειτουργούσε σωστά, θα έπρεπε κανονικά να μην έχουμε διακοπή της λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης και να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα με τους καταναλωτές που είναι συνδεμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση κάποιων υπεύθυνων να βγούν και να μας ενημερώσουν τι δεν πάει καλαά και έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα και επιτέλους μετά από τόσα χρόνια να γίνει μια συζήτηση αποκλειστικά για την Τηλεθέρμανση στην Μεγαλόπολη.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει υπογραφή συμβολαίων ανάμεσα σε Δήμο και ΔΕΗ για την κσοτολόγηση των θερμίδων , επίσης δεν ξέρουμε αν χρειάζονται κάποιοες αλλαγές -βελτιώσεις για το έργο η αν έχει προβλεφθεί η χρήση καυστήρων φυσικού αερίου για μεγαλύτερη οικονομία.

Το έργο της Τηλεθέρμανσης είναι από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει στην πόλη μας και ακόμα και τόσα χρόνια μετά βλέπουμε να υπολειτουργεί να μην έχει ολοκληρωθεί και κανένας δεν μας παρέχει υπεύθυνη και σωστή ενημέρωση ! Οι υποσχέσεις που έχουμε ακούσει από όλους ακόμα αντησχούν στα αυτιά μας και τα μεγάλα λόγια που όλοι έταζαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr