3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!



Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011.


3 χρόνια μετά το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου λειτουργεί και πάλι, ξεπερνώντας τεράστια προβλήματα και την κρίση.
Ας δούμε πως μας περιγράφει την 1 μέρα επαναλειτουγίας ένας φίλος μας.

09:30 περίπου παραδώθηκε η λειτουργία όλων των lift. Οι πίστες περιφεριακή,Αλεξία, και η ανατολική ήταν πραγματικά απάτητες!! όσοι είμασταν εκεί στις 10:00 δεν το πιστεύαμε!! Οι πούδρες της χθεσινής χιονόπτωσης ήταν καταπληκτικές και η ποιότητα του χιονιού πραγματικά δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ο καιρός ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε! Λιακάδα με πολύ αραιό σύνεφο κατα περιόδους (όχι ομίχλη) έτσι ώστε να μη ζεσταίνεσαι ιδιαίτερα και ούτε να κρυώνεις παράλληλα. Ο κόσμος δυστυχώς δεν ήταν αρκετός...η θετική πλευρά αυτού ήταν μηδενικές ουρές στα lift!!


Επίσης δημοσιεύω ακόμα μια φορά την πρόσκληση του Δήμου Τρίπολης για σήμερα 1 Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Τρίπολης την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012 από τις 3.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει στη καρδιά του Μαινάλου μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου και της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Οστρακίνα.
Το χιονοδρομικό Οστρακίνα σε υψόμετρο 1600μ. που είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών δραστηριοτήτων και των ορειβατών θα υποδεχθεί στο χώρο έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού όλους όσους θέλουν να ζήσουν μια μαγική βραδιά στο χιονισμένο Μαίναλο με χορό , μουσική υπό τους ήχους DJ ενώ δάδες φωτιάς θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση.
Το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο θα συνοδεύει την παγωμένη ατμόσφαιρα και ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης με το Δημοτικό Συμβούλιο θα κόψουν τη βασιλόπιτα για όλους .

Ο Δήμος Τρίπολης σας καλεί στο μυθικό Μαίναλο για να υποδεχθούμε όλοι μαζί με αισιοδοξία και χαρά το νέο έτος.


Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί. Μπορεί να έιναι σύντομο όμως καταφέρνει να μας δείξει τις ομορφιές και την μοναδικότητα του Μαινάλου!!


Καλή Χρονιά σε όλους και όλες!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr