ΜΙΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ



Η χρονιά που φεύγει , το 2011, είναι ίσως από τις χειρότερες και δυσκολότερες χρονιές που περάσαμε.

Δεν ξέρω αν  αυτό ισχύει για τους περισσότερους από εσάς, για μένα σίγουρα ήταν η χειρότερη όλων.

Όμως όλοι μας πρέπει να μην το βάζουμε κάτω..πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να προσπαθούμε να κάνουμε τις μέρες και τα νέα χρόνια που μας έρχονται καλύτερα!

Πάντα η τελευταία μέρα του χρόνου μας κάνει να αναπολούμε και να κάνουμε αναδρομές σε όσα πέρασαν.Φέτος δεν θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο, φέτος θέλω να αλλάξω και να σκεφτώ διαφορετικά. Φέτος θέλω να αφιερώσετε 15 λεπτά και να γεμίσουμε όλοι μας με όμορφες εικόνες που τόσο πολύ μας έχουν λείψει!

Παρακολουθήστε λοιπόν όλοι μαζί μου αντί για οποιαδήποτε αναδρομή σε όσα μας χάλασαν , το παρακάτω βίντεο που παρουσιάζει την ομορφότερη χώρα του κόσμου , την Ελλάδα από ψηλά.
Θαυμάστε   σε ποιά χώρα ζούμε , απολαύστε την εικόνα και την πανέμορφη μουσική και κάντε θετικές σκέψεις.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να υποδεχτούμε το νέο χρόνο !

Χρόνια μας καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας πάνω από όλα και την δύναμη να τα καταφέρνουμε στα δύσκολα που ζούμε και που θα ακολουθήσουν!

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες και θα τα ξαναπούμε με την νέα χρονιά!




Παραγωγή: Σταύρος Νιάρχος, 2003

Η μουσική  είναι από τους Βαγγέλη Παπαθανασίου, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Κυριάκο Καλαϊτζίδη.

 Ενδεικτικά τα μέρη που φαίνονται στο βίντεο είναι:

Όλυμπος, Αθήνα, Πειραιάς, "Υψηλή Γέφυρα" (κρεμαστή) της Χαλκίδας, Φάρος Ρέπι - Σκιάθου (μάλλον), Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, Αιγαίο, Κυκλάδες, Μύκονος, Ο Φάρος Αρμενιστής - Μυκόνου,
Δήλος, Νάξος (Η Πορτάρα, η μαρμάρινη πύλη στη νησίδα Παλάτια),
Φιλώτι Νάξου, Αμοργός - Η Παναγία Χοζοβιώτισσα, Αντίπαρος, Σίφνος, Πάρος, Κρατήρας Σαντορίνης, Νέα Καμένη, Αμμούδι (Σαντορίνης), Σαντορίνη, Ηφαιστειογενές έδαφος - Θηρασία, Οία, Κνωσός, Κρήτη, Ρόδος, Λίνδος Ρόδου, Λέσβος, Μυτιλήνη - Η Παναγία της Πέτρας, Γενοβέζικο Φρούριο Μήθυμνας, Θράκη, Άλογα στο ποτάμι του Αξιού, Καβάλα, Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, Χερσόνησσος όρους Άθως (Άγιο Όρος), Θεσσαλονίκη, Καταρράκτες Έδεσσας, Λίμνη Πρέσπα, Φαράγγι του Βίκου, Γέφυρα στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα, Λίμνη Ιωαννίνων, Μετέωρα, Διώρυγα της Κορίνθου, Οδοντωτός στο φαράγγι του Βουραϊκού, Μονεμβασιά, Πύλος, Νιόκαστρο Πύλου, Μπούρτζι Μεθώνης, Σπαρτιάτικο φρούριο Σφακτηρίας, Ναός της Αφαίας στην Αίγινα, Μυκήνες, Θέατρο της Επιδαύρου, Αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας, Ζάκυνθος, Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, Μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέρνας - Κέρκυρα, Δελφοί,
Ακρόπολη - Αθήνα, Ξωκλήσι και θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr