ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!





ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΑΜΑΡΑΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ με την ανοχή και την σύμφωνη γνώμη ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και άλλων πολιτικών δυνάμεων αποφάσισαν να πουλήσουν την ΔΕΗ , την μεγαλύτερη επιχείρηση του ελληνικού λαού, την ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας έναντι πινακίου φακής!
Ξεπουλάνε όλοι μαζί  στους ευρωπαίους εταίρους μας όσο - όσο την ΔΕΗ και ουσιαστικά χαρίζουν δισεκατομμύρια ευρώ σε ξένους και έλληνες μεγαλοκαρχαρίες και λαμόγια !
Τις επόμενες ημέρες θα πουληθούν η Μεγαλόπολης, το Αμύνταιο, η Φλώρινα , ο Άγιος Δημήτριος.
Θα πουληθούν στην τιμή που αξίζει μόνο η αποθήκη με τα ανταλακτικά της μίας μονάδας και οι 5 μαζί!
Μαζί θα ξεπουληθούν και οι 1000 με 1300 εργαζόμενοι που δουλεύουν σήμερα στις μονάδες σε ένα σύγχρονο σκλαβοπάζαρο!
Οι εργαζόμενοι που έχουν ήδη χάσει μέχρι και 15% των μισθών τους και που στις επόμενες ημέρες θα χάσουν ακόμα 35% !!

Αυτες οι μειώσεις των μισθών γίνονται για να παραδοθούν οι μονάδες στα λαμόγια και με κομμένο το μισθολογικό κόστος!

Όλοι μας πλέον οδηγούμαστε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαθλίωσης και οικονομικού μαρασμού και καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς τις μαλακίες και τις κλεψιές όλων των πολιτικών!
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ , τα ΡΕΤΙΡΕ, με τους δεκάδες νεκρούς που χρόνια τώρα τα πουλημένα Μ.Μ.Ε. κατάφεραν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι είμαστε όλοι μας βολεμένοι και κακομαθημένα παιδάκια που όποτε δεν έχουμε τι να κάνουμε  , κόβουμε το ρεύμα!

Τώρα όμως που έρχονται οι πολιτικοί μας εγκληματίες και κόβουν το ρεύμα με το έτσι θέλω σε άνεργους, ανήμπορους και φτωχούς δεν μιλάει κανένας!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Από αύριο κιόλας πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε κατάληψεις των εγκαταστάσεων στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης και να αφιερώσουν μερικές μέρες από την ζωή τους προκειμένου να διαφυλάξουν την περιουσία  όλων των ελλήνων.
Μπορεί να μην έχουμε τα Μέσα να πείσουμε την κοινή γνώμη για το τι θα συμβεί αν προχωρήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ αλλά πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το μέλλον  το δικό μας και των παιδιών μας.
Θεωρώ αδιανόητο να υπάρξει έστω και ένας εργαζόμενος που να κάτσει σπίτι του και να μην αντιδράσει!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ!!

Μαζί μας περιμένουμε να δούμε τους φορείς και την Περιφερειακή  και Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της ευρύτερης περιοχής!

Πρέπει έστω και τώρα την τελευταία στιγμή να καταλάβουν όλοι τι παιχνίδι παίζεται και ποιό είναι το συμφέρον του έλληνα πολίτη. Ειδικότερα στην περιοχή μας οι μειώσεις των μισθών και το ξεπούλημα των μονάδων θα δώσουν την χαριστική βολή σε όλα τα επίπεδα των επαγγελμάτων -  σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και των γύρω Νομών!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr