ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ !



Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής το δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη πλειοψήφησε στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος.

Η παράταξη του κ. Ασκούνη απέσπασε 255 από τις συνολικά 487 ψήφους και 16 έδρες, η Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής το δήμαρχο Λαρισαίων Κωνσταντίνο Τζανακούλη έλαβε 179 ψήφους και 11 έδρες, η Δημοτική Αυτοδιοικητική Κίνηση που πρόσκειται στη Δημοκρατική Αριστερά έλαβε 22 ψήφους και 2 έδρες, η Αυτοδιοικητική Πρωτοπορία που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 17 ψήφους και 1 έδρα, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση που πρόσκειται στο ΚΚΕ έλαβε 10 ψήφους χωρίς έδρα. Επίσης 2 ψήφους έλαβε ως μεμονωμένος υποψήφιος ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου και πρώην νομάρχης Δημήτρης Βουνάτσος, ενώ βρέθηκαν και 2 άκυρα.

Από την Περιφερειακή Ενωση Δήμων Πελοποννήσου υποψήφιοι με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός, ο δήμαρχος Νεμέας Βαγγέλης Ανδριανάκος και ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ενώ από την Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση για το Διοικητικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και ο δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Δημήτρης Κοσκινάς, και για το Εποπτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr