Ο Βαγγέλης Γιαννούλης στην ΔΟΞΑ Μεγαλόπολης!



Μεταγραφικό μπαμ έγινε χθες το απόγευμα. Ο επιθετικός της ΑΕΚ Τρίπολης Βαγγέλης Γιαννούλης θεωρείται παρελθόν από την ομάδα του Βασίλη Κούβαλη.

Ο χαρισματικός επιθετικός  συμφώνησε με την Δόξα Μεγαλόπολης να αγωνιστεί την νέα περίοδο, κάτω από τις οδηγίες του περσινού συμπαίκτη στην ΑΕΚ Τρίπολης Στράτου Γεννιτσαριώτη.

Απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ευβοιώτη επιθετικού, αφού έχει συμφωνηθεί η μεταγραφή του.

Για την μεταγραφή του δήλωσε ο Βαγγέλης Γιαννούλης:

« Πηγαίνω σε μια ομάδα που έχει νέα παιδιά. Επανέρχεται στην πρώτη κατηγορία, μετά από ένα χρόνο και έχει φιλοδοξίες για μια καλή πορεία. Προπονητής είναι ο φίλος μου από την ΑΕΚ Τρίπολης Στράτος Γεννιτσαριώτης, που ανέβασε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Φεύγω από ένα καλό σωματείο την ΑΕΚ Τρίπολης, που στο περασμένο πρωτάθλημα κάναμε καλή πορεία και ατυχήσαμε στο τέλος να πάρουμε την πρώτη θέση. Εύχομαι να πετύχει ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε  πέρυσι, αφού ανέλαβε και προπονητής  ο Βασίλης Κούβαλης που ξέρουμε όλοι μας ότι είναι καλός προπονητής.

Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα, να κάνει την πορεία που έχει βάλει στόχο. Την είχα παρακολουθήσει πέρυσι και είδα ότι αποτελείται  από νέα παιδιά , που είναι καλοί παίκτες».

Από την ιστοσελίδα ARCADIAPORTAL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr