ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ



Θα υποστυλωθούν όλες οι γέφυρες από την Καλαμάτα ως τη Μεγαλόπολη, για την μεταφορά μηχανημάτων του νέου εργοστασίου παραγωγής ρεύματος.

Όλες οι γέφυρες, μικρές ή μεγάλες, που υπάρχουν στο δρόμο, από το λιμάνι της Καλαμάτας ως την Μεγαλόπολη, το επόμενο διάστημα θα υποστυλωθούν, προκειμένου από τα τέλη του προσεχούς Μαΐου,μέχρι το τέλος του 2011, να προωθηθεί με ασφάλεια το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού του νέου εργοστασίου παραγωγής ρεύματος με φυσικό αέριο που θα κατασκευαστεί στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης (800 ΜW),από το λιμάνι Καλαμάτας που θα εκφορτωθεί.


Το μεγάλο πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό.
Ένα από τα βασικότερα προβλήματα είναι πως θα περάσουν τα μεγάλα μηχανήματα από ορισμένα στενά περάσματα κυρίως στο Τ.Δ. Χωρέμη του Δήμου Μεγαλόπολης .

Για το συγκεκριμένο κομμάτι εδώ και 2 χρίνια οι κάτοικοι και ο σύλλογος του χωριού ζητάνε να γίνει μια μικρή παράκαμψη και να μην περνάνε όλα τα φορτηγα και διάφορα άλλα μηχανήματα  μέσα από το χωριό.

(Δείτε την σχετική ανάρτηση κάνοντας κλίκ   εδώ )



Τώρα η ΔΕΗ, και η ανάδοχος εταιρία μαζί με τον Δήμο Μεγαλόπολης πρέπει άμεσα να δώσουν άμεσα λύση στο μεγάλο ζήτημα ..από που θα περάσουν τα πολύ ογκώδη μηχανήματα?

Δυστυχώς οι κινήσεις που γίνονται από πολλές πλευρές, δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει σοβαρή εμπλοκή στο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr