ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης, το Σάββατο το απόγευμα στο Λεβίδι, απέναντι στον αξιόμαχο Αρκαδικό. Έτσι με τους τρεις αυτούς υπερπολύτιμους βαθμούς εξασφάλισε την άνοδο στη Α' ερασιτεχνική κατηγορία Αρκαδίας, αφού αν ισοβαθμίσει με τον Άρη Τρίπολης έχει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το μόνο που θα κριθεί, για την ομάδα της Μεγαλόπολης, την τελευταία αγωνιστική στα Βέρβαινα είναι η τελική θέση στην βαθμολογία. Δηλαδή το αν θα τερματίσει πρώτη ή δεύτερη.

Όσον αφορά τώρα στην εικόνα του παιχνιδιού, η Δόξα προηγήθηκε με το καλημέρα ενώ έχασε και πέναλτυ λίγο μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ. Το πέναλτι αποκρούστηκε απ' τον πολύ καλό τερματοφύλακα Λυμπίκη, που συνολικά έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Το ημίχρονο έκλεισε με τη Δόξα να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ και να χάνει σωρεία ευκαιριών για να αυξήσει κι άλλο το σκορ. Ο Αρκαδικός προσπάθησε να αμυνθεί και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ.


Στο δεύτερο μέρος η Δόξα, αφού σημείωσε ένα ακόμα τέρμα, σταδιακά "κατέβασε ανεξήγητα ταχύτητα". Σε αυτό έπαιξε φυσικά ρόλο η πολύ καλή απόδοση των παικτών του Αρκαδικού. Η ομάδα της Τρίπολης βελτίωσε την αμυντική της συμπεριφορά και βγήκε στην επίθεση με αξιώσεις. Έτσι κατάφερε να μειώσει το σκορ πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ είχε και δύο δοκάρια καρδιοχτυπώντας προς το φινάλε τους ανθρώπους της Δόξας Μεγαλόπολης.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήραν, έστω και δύσκολα, αυτό που ήθελαν. Πολύ καλή εντύπωση άφησε το συγκρότημα του Στράτου Γενιτσαριώτη, με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, δυνατούς αλλά και γυμνασμένους ποδοσφαιριστές που δίκαια βρίσκονται σε αυτή τη βαθμολογική θέση και αν προσέξουν και προσεχθούν έχουν πολλά περισσότερα να δείξουν στο μέλλον. Ο Αρκαδικός απ' την πλευρά του τηρουμένων των αναλογιών έκανε το καλύτερο που μπορούσε, λαμβανομένων υπόψη και των προβλημάτων που αντιμετώπισε τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και συνολικά το πρωτάθλημα.

Τέλος, επειδή έχει γίνει πολύς λόγος και για τους διαιτητές τελευταία, να πούμε πως η διαιτησία του Χ. Βεργέτη αλλά και των βοηθών του Δ. Γεωργακόπουλου και Ο. Ζυμαράκη ήταν αρκετά καλή.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΔΟΞΑΣ

«Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, για την προσπάθεια που έκαναν όλη αυτή τη χρονιά και που επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία. Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Στράτο Γεννιτσαριώτη που πήρε μία ομάδα από το «μηδέν» σχεδόν, αποδεκατισμένη και άρχισε με προπονήσεις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς προετοιμασία και με λίγα άτομα ρόστερ και κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με ρόστερ που ξεπερνά τους 22 ποδοσφαιριστές, με μέσο όρο ηλικίας τα 17,5 χρόνια. Παιδιά με πολύ ταλέντο που έδειχναν ότι η Δόξα ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Φυσικά επαίνους αξίζει και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Στριγγλης για όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από την αρχή ως το τέλος».



Από το  ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr