ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!

Ζούμε πλέον σε μια σύγχρονη χούντα, ζούμε σε μια παράλογη εποχή , πως θα αντέξουμε και άλλη ληστεία στα εισοδήματα μας?

Αύριο οι εκπρόσωποι μας στο Κοινοβούλιο θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Για ποιούς εκπροσώπους μιλάμε? Για ποιά μέτρα? Για ποιά κρίση?

Την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν χρόνια τώρα, τα μέτρα που ΟΛΑ μα ΟΛΑ είναι υπέρ των λίγων και εκλεκτών και τους εκπροσώπους οι οποίοι καταδικάζουν σε αφανισμό και υποδούλωση τους ψηφοφόρους τους!

Αύριο λοιπόν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν σε 1 ώρα όσα σε 50 χρόνια κατακτήσαν με αίμα οι εργαζόμενοι και που μέχρι πριν 1 χρόνο οι ίδιοι οι βουλευτές υποστήριζαν με πολύ μεγάλο πάθος!

Θα ψηφίσουν χωρίς καμία ντροπή το νομοσχέδιο που είναι η ταφόπλακα όλων των εργαζομένων και των συνταξιούχων!
Οι σοσιαλιστές βουλευτές της χώρας μας λοιπόν θα ψηφίσουν και θα πάρουν χρήματα από τις τσέπες μας και θα τα δώσουν στους φίλους τους τους βιομήχανους και θα τους κάνουν ακόμα πιο πλούσιους! Ίσως έτσι ανταποδίδουν τις χορηγίες που έχουν λάβει όλοι τους για να τα βγάζουν πέρα!



Μαζί τα φάγαμε μας λέει ο Πάγκαλος και χαιδεύει με ικανοποίηση την τροφαντή κοιλιά του!
Όλα μα όλα , όσα έχουν δηλώσει ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς του και τα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από πέρσι έχουν βγεί τεράστια ψέμματα , έχουν καταργήσει κάθε έννοια δημοκρατίας και συνεχίζουν να μας κοροιδεύουν και να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε δούλοι και πολίτες 3 κατηγορίας!

Ταυτόχρονα έχουν εξαπολύσει τους πληρωμένους δημοσιογράφους και τα Μ.Μ.Ε. να βάλουν τον κόσμο να τσακώνεται με τον συμπολίτη του με διλήμματα ποιός παίρνει περισσότερα χρήματα και ποιός δουλεύει  σε ιδιωτικό τομέα η σε δημόσιο!!

Εργάζομαι στην ΔΕΗ και σύμφωνα με όσα ακούω είμαι προνομιούχος γιατί δεν παίρνω όσα παίρνει ένας συμπολίτης μου που είναι δάσκαλος η μπορεί να είναι  πυροσβέστης η να είναι υπάλληλος στον δήμο η να είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Σίγουρα οι εργαζόμενοι δεν αμοίβονται το ίδιο και υπάρχουν τρομερές αδικίες και επίσης υπάρχουν και πολλά στραβά και απίστευτα! όμως ποια είναι η λύση στο θέμα αυτό? να μειωθούν οι μισθοί όλων μας έτσι ώστε να πάιρνουμε όλοι μας 740 ευρώ και πλέον να αμοιβόμαστε  το ίδιο και να μην έχουμε προβλήματα σύγκρισης μεταξύ μας? Μπορείτε ειλικρινά να δεχτείτε εσείς οτι αυτή είναι η λύση?
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν με τις γκαιμπελικές μεθόδους τους να μας κάνουν να ασχολούμαστε με το γιατί ο διπλανός μας παίρνει πιο πολλά από εμάς και να ζητάμε εμείς οι ίδιοι να μειωθεί ο μισθός  εργαζόμενου και όχι με το πως θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί κάτι καλύτερο για το μέλλον μας!

Σίγουρα έχουμε και μείς ευθύνες, και σίγουρα πρέπει να πληρώσουμε, όχι όμως να μας εξαφανίσουν! Και ταυτόχρονα να μην υπάρχει κανένας που να έχει πληρώσει για τα τόσα όργια που έχουν γίνει και τις κλεψιές του δημόσιου χρήματος!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!! Πάρθηκε κανένα μέτρο για την απάτη του Χρηματιστηρίου? για τα Ομόλογα?  Για τις μίζες των ολυμπιακών έργων? για τις κακοτεχνίες των δημόσιων έργων? για την SIEMENS?    ΤΙΠΟΤΑ !!!!!

Το μέλλον μας προβλέπεται σκληρό και είναι σίγουρο οτι δεν υπάρχει γυρισμός. Σίγουρο επίσης είναι οτι χρειάζεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές σε πολλά πράγματα και να σταματήσουν οι αδικίες και να μην κάνουμε σπατάλες.
Όλα αυτά όμως δεν μπορεί να γίνουν σε μια μέρα μέσα, δεν μπορούν να γίνουν μόνο σε βάρος των εργαζομένων και κυρίως δεν μπορούν να γίνουν με ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ από αυτούς που ευθύνονται για το χάλι που υπάρχει για τις ληστείες και τα εγκλήματα που έχουν γίνει και μάλιστα που είναι αποδεδειγμένα οι χειρότεροι ψεύτες και απατεώνες που γνώρισε ποτέ η χώρα!

Μην τσιμπάτε λοιπόν στα κατασκευασμένα διλήμματα που μας βάζουν και σηκωθείτε όλοι από τον καναπέ που μας έχουν βάλει.
Η ανίκανοι και επικίνδυνοι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε έχουν καταφέρει να μας τρομοκρατήσουν..μην το δέχεστε  αυτό!!
Αντιδράστε και σκεφτείτε όλοι σας το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας και αντιδράστε δυναμικά.
Απαιτούμε διάλογο και δημοκρατία και με αυτό τον τρόπο να λύσουμε όλα τα θέματα!
Με την ΧΟΥΝΤΑ που έχουμε τώρα το μόνο που θα γίνει , είναι να πάμε 50 χρόνια πίσω , να είμαστε σύχρονοι δούλοι των λίγων και να υποθηκεύσουμε το μέλλον των επόμενων γενιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr