Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΚΑΥΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!


Έγραψα προχθές την Παρασκευή  ότι η Τηλεθέρμανση θα βγεί εκτός λειτουργίας λόγω κράτησης της Μονάδας 3 της ΔΕΗ.
Στο κείμενο μου τόνισα ιδιαίτερα την απουσία εναλλακτικής λύσης για να μπορεί να υπάρχει θέρμανση ακόμα και όταν βγαίνει εκτός λειτουργίας η μονάδα της ΔΕΗ και ότι θα έπρεπε επιτέλους να λειτουργεί ο καυστήρας πετρελαίου η και η λύση της βιομάζας, σύμφωνα πάντα με τον αρχικό σχεδιασμό που προέβλεπε όλα τα παραπάνω.

Χθές Δευτέρα , έλαβα από την δημοτική επιχείρηση ένα email το οποίο ενημέρωνε ότι τελικά η Τηλεθέρμανση λειτούργησε , παρόλο την κράτηση της μονάδας 3 με καύση πετρελαίου.
Στο ίδιο μήνυμα υπάρχει η επισήμανση ότι για οποιαδήποτε πληροφορία θα πρέπει να απευθυνόμαστε για πληροφορίες στην δημοτική επιχείρηση. Αναφέρετε σαφώς στην ανάρτηση που είχα κάνει εγώ.
Είναι πολύ θετικό ότι λειτούργησε η Τηλεθέρμανση και αξίζουν συγχαρητήρια που έγινε πράξη επιτέλους και αυτή η εναλλακτική λύση!
Όσο για την ενημέρωση  θα έπρεπε κανονικά η δημοτική επιχείρηση να έχει κυκλοφορήσει ανακοίνωση από πρίν και όχι μετά. Όπως όλοι οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης , έτσι και εγώ δεν γνωρίζαμε ότι θα λειτουργήσει η καύση πετρελαίου !
Αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία.
Το ιστολόγιο μου είναι πάντα στην διάθεση του οποιουδήποτε πολίτη η φορέα για οποιαδήποτε θέμα και έτσι δημοσιεύω παρακάτω το μήνυμα από την δημοτική επιχείρηση για την διόρθωση του θέματος.

...........................................................................................

Σας γνωστοποιούμε ότι ή Δημοτική  Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης λειτούργησε τις εγκαταστάσεις της με χρήση πετρελαίου, παρέχοντας θερμική ενέργεια στους καταναλωτές, παρ' όλο την διακοπή της θερμικής ενέργειας απο τον ΑΗΣ ΙΙΙ Μεγ/λης,  απο 00:00 18/12/2010 έως 8:00 π.μ. 20/12/2010.
Παρακαλούμε για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία Τηλεθέρμανσης να ενημερώνεστε και από την αρμόδια υπηρεσία.
                                                                                                  
    Ευχαριστούμε


               Εκ της Δημοτικής Επιχείρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης , είναι πλέον σε νέα σελίδα

kafeneio-megalopolis.gr